top of page

Multi-instrumentalist

DQ_logo_verbetering_-removebg-preview.png

Naast drums speel ik ook nog andere instrumenten zoals gitaar, basgitaar en piano. Op mijn 15e jaar ben ik begonnen met gitaar te spelen op een semi-akoestische gitaar en vanaf 8 maart 2019 heb ik de overstap gemaakt naar een elektrische gitaar. Ik heb een stuk of 3 gitaarlessen gehad, de rest heb ik mezelf aangeleerd. Op mijn 18e jaar ben ik begonnen met zangles te nemen, ik zing nog steeds en schrijf mijn eigen nummers.

De genres die ik speel op mijn gitaar zijn een mix tussen Grunge/Punk en Rock. Met zang kan ik Grunge/Punk/Metal/Rock en pop zingen. Qua gitaarspel ben ik erg geïnspireerd geraakt door de Grunge band Nirvana. Ik heb de ideeën, riffs en sounds die Kurt Cobain toen produceerde als voorbeeld genomen en hiermee mijn eigen sound gecreëerd. Met mijn zangstem kan ik kopstem, borststem en vocal fry zingen. Buiten zingen kan ik nog ietwat rappen in de stijl van Twenty One Pilots.

 

Ik maak zelf nummers, schrijf mijn eigen teksten maar heb ook wat covers staan. 

Voor het schrijven van teksten maak ik vooral gebruik van ¨Wordplay¨, mijn favoriete manier om te schrijven.

Voor het schrijven van teksten en het maken van riffs op de gitaar laat ik me inspireren door de nummers van Nirvana, Twenty One Pilots en The Police. 

Screenshot 2020-10-05 at 00.09.54.png
Foto door: Dylan Quadackers
Video door: Dylan Quadackers
Video door: Dylan Quadackers
Video door: Dylan Quadackers
Screenshot 2021-03-30 10.51.05.png
Foto door: Dylan Quadackers
bottom of page